Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov a používanie cookies
Tlačiť

Ochrana osobných údajov a používanie cookies

Najprv si ale povieme recept na perfektné čokoládové cookies:

Ochrana osobných údajov a používanie cookies

Ingrediencie:
250g kvalitného voňavého masla

250g kokosového cukru pre karamelový nádych

2 balíčky vanilkového cukru (á, 8g)

2x domáce vajíčko

370g polohrubej múky

2 lyžičky kypriaceho prášku alebo adekvátne množstvo vínneho kameňa,

400g 50-60% čokolády nalámanej na kocky

30g 100% kakaového prášku.

Postup prípravy: Mäkké maslo zmiešame so zvyškom ingrediencíí okrem čokolády do jednej hmoty, nasypeme čokoládu pomiešame a lyžičkou ukladáme dávky ako golfovú loptičku na plech. Pečieme pri 185°C cca 15 minút. Dobrú chuť.

Ochrana osobných údajov zákazníkov

Ako internetový obchod na správne fungovanie vyžadujeme aj Vaše osobné údaje za účelom poskytovania našich služieb.

Aké osobné údaje spracuvávame?

Identifikačné údaje, ktorými sa rozumie Meno, priezvisko, heslo (v zašifrovanej podobe) poprípade IČO a DIČ ak ste podnikateľ.

Kontaktné údaje, ktorými umožňujú kontakt s vami a doručenie zásielok. Tieto údaje sú najmä e-mailová adresa, telefónne číslo, adresa pre doručenie a fakturačná adresa.

Údaje o objednávkach, najmä objednané tovary a s nimi spojenými službami (spôsoby dopravy, platby) a údaje o reklamáciách

Údaje o správaní na webstránkach, časy a stránky, ktoré ste navštívili vrátane záznamu IP adresy pri týchto činnostiach. Ďalej údaje o použitom prehliadači, rozlíšení obrazovky, operačnom systéme a tiež údaje získané zo súborov cookies

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V závislosti od toho, aké činnosti na našich stránkach vykonávate, podľa toho spracuvávame osobné údaje:

- Ak nakupujete tovar, Vaše osobné údaje spracuvávame bez Vášho súhlasu pre potreby plnenia zmluvy (vybavenie objednávky)

- Na základe Vášho priameho súhlasu posielame obchodné správy. Súhlasíte s ním len ak vyplníte špeciálny formulár pre zasielanie noviniek emailom.

Spracovanie osobných údajov

Na vykonanie niektorých úkonov aj na plnenie uzavretej zmluv so zákazníkom musíme používať tretie strany. Jedná sa najmä o doručenie zásielok kuriérskou spoločnosťou alebo aj o zabezpečenie platobnej brány a úkonoch spojených s daňovou evidenciou.

Vaše osobné údaje vo vymedzenom rozsahu spracuvávajú nasledujúci partneri:

Pre doručenie zásielok spracuváva vaše: Meno,Priezvisko,Adresa,Telefónne číslo, Email, Číslo objednávky a jej hodnota spoločnosť Slovak Parcel Service, s.r.o. , so sídlom Senecká cesta 1, 90028 Ivanka pri Dunaji , IČO: 31329217

Pre zabezpečenie platobnej brány spracúvavá vaše: Meno,Priezvisko,Adresa,Telefónne číslo, Email, Číslo objednávky a jej hodnota, údaje o platbe spoločnosť Tatra banka a.s. so sídlom Hodžovo námestie 3 811 06 Bratislava, IČO 00686930

Pre úkony daňovej evidencie spracúváva Vaše: Meno,Priezvisko,Adresa,Telefónne číslo, Email, Číslo objednávky obsah a jej hodnota,dátum objednávky spoločnosť D & P Accounting s. r. o. , so sídlom Soblahovská 7262/2A, 91101 Trenčín , IČO: 45501921

Na základe súhlasu reklamným a sociálnym sieťam ako je popísané v časti Pravidlá používania cookies odovzdávame údaje reklamným a socálnym sieťam:

Google Ireland Limited (registračné číslo: 368047), so sídlom Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko; podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook Ireland Limited, so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Írsko; podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy

Pre zabezpečenie technologického chodu stránky na základe súhlasu spoločnosti Websupport, s.r.o., kde je umiestnená naša stránka; podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://www.websupport.sk/ochrana-osobnych-udajov

Nakladanie s osobnými údajmi:

Spracuvávame Vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického alebo aj personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany Vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

  1. požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby,
  2. na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
  3. namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  4. na prenosnosť osobných údajov,
  5. podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
  6. svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať.

Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou Vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: obchod@ajtaci.sk alebo priamo na adresu prevádzkovateľa.

Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

Zodpovedná osoba

Zodpovednou osobou za spracovanie osobných údajov je Giftio s.r.o., so sídlom Pod kaštieľom 636/26 , 01841 Dubnica nad Váhom - kontaktný email info@giftio.com

Pravidlá používania cookies

1. Čo sú to "cookies"

"Cookies" sú malé textové súbory, ktoré naše webové stránky (servery) posielajú Vášmu internetovému prehliadaču (napr. Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer), a ktoré Váš internetový prehliadač ukladá vo Vašom zariadení (napr. počítači, telefóne alebo tablete).

Tieto súbory umožňujú nám a tretím osobám Vás identifikovať a pri každej Vašej ďalšej návšteve Vám ponúknuť informácie a marketingový obsah určený priamo pre Vás, čím Vám spríjemníme Váš pobyt na našich webových stránkach. Na základe "cookies" Vás nevieme presne identifikovať, ak nie ste prihlásený k Vášmu používateľskému účtu niektorej z našich online služieb, vieme len určiť Vaše správanie na našich webových stránkach a napríklad Vaše spotrebiteľské preferencie.

Súbory "cookies" sú malé a vo Vašom zariadení zaberajú minimálny priestor. Správu súborov "cookies" si môžete nastaviť v každom internetovom prehliadači.


2. Aké "cookies" používame

V závislosti od druhu "cookies" a nastaveniach Vášho internetového prehliadača môžu byť trvalé alebo dočasné (po dobu, po ktorú máte internetový prehliadač spustený, alebo po dobu určenú v jeho nastaveniach). Trvalé "cookies" pomáhajú pri identifikovaní Vášho zariadenia pri návšteve našich webových stránok a umožňujú nám zabrániť opakovanému zobrazovaniu toho istého obsahu. Dočasné "cookies" sa automaticky zmažú pri zatvorení internetového prehliadača a umožňujú uloženie niektorých informácií, ktoré Vám spríjemnia Váš pobyt na našich webových stránkach (napr. nebudete musieť opakovane zadávať niektoré údaje do formulárov). Súbory "cookies" môžete vždy vymazať bez ohľadu na to, či sú trvalé alebo dočasné.

Na našich webových stránkach používame nasledujúce typy "cookies":

(a) Základné "cookies": Sú nevyhnutné pre prevádzkovanie našich webových stránok a môžeme ich používať pre autentifikovanie používateľov, na predchádzanie podvodov a neoprávnených prístupov k používateľským účtom našich online služieb alebo pri ponuke rozličných funkcionalít.

(b) Analytické "cookies": Používame ich na rozpoznávanie návštevníkov našich webových stránok, zisťovanie ich počtov a identifikáciu spôsobu, akým návštevníci používajú naše webové stránky a ktoré z ich sekcií navštevujú. Umožňujú nám vylepšovať našu stránku a Vaše dojmy a zážitky z nich.

(c) Funkčné "cookies": Používame ich na to, aby sme Vás spoznali pri opakovaných návštevách. Umožňujú nám personalizovať obsah, ktorý Vám naše webové stránky zobrazia a zapamätať si Vaše preferencie (napr. zvolený jazyk a pod.).

(d) Reklamné "cookies": Tieto "cookies" používame na zaznamenávanie Vašich návštev na našich webových stránkach, iných stránkach a odkazov, na ktoré ste klikli. Informácie, ktoré tak získame, používame na prispôsobenie našich webových stránok Vašim záujmom. Tieto informácie môžeme taktiež zdieľať s tretími osobami, napr. prevádzkovateľmi sociálnych sietí.

Okrem našich vlastných "cookies" toho môžeme používať aj "cookies" od tretích osôb, ktoré potrebujeme na štatistické zisťovania o používaní našich webových stránok, získavanie marketingovo relevantných informácií a vylepšenie našich marketingových aktivít (sledovacie "cookies", optimalizačné "cookies" a partnerské "cookies").

Okrem "cookies" môžeme používať aj tzv. meracie pixely (alebo web beacons / webové majáky). Sú to malé obrázky umiestnené na webovej stránke, ktoré nie sú "cookies", ale je možné ich využívať na získanie určitých informácií z Vášho zariadenia. Obvykle ich používame na testovanie našich webových stránok, zisťovanie, kde sa návštevník na stránke nachádza, či si otvoril zaslanú správu, a ako doplnok k informáciám z "cookies" pri zobrazovaní reklamy a obsahu.


3. Ako používame "cookies"

V momente, keď navštívite niektorú z našich webových stránok, uložíme vo Vašom zariadení niekoľko súborov "cookies". Súbory "cookies" používame na to, aby sme najmä vedeli určiť a identifikovať opakovaných návštevníkov, druh obsahu, ktorý si prezeráte, iné webové stránky, z ktorých ste nás navštívili, dĺžku Vašej návštevy v jednotlivých sekciách našich webových stránok a funkcionality, ktoré ste na našich webových stránkach použili. Vzhľadom na to, že ste na základe informácií zo súborov "cookies" za určitých okolností identifikovateľní, spracúvame tieto informácie ako Vaše osobné údaje a len na základe Vášho výslovného súhlasu.

Súhlas s používaním "cookies" a príslušné nastavenia nám udeľujete pri prvej návšteve našich webových stránok. V závislosti od nastavení Vášho internetového prehliadača môžeme udelenie tohto súhlasu požadovať opakovane pri každej návšteve. Váš súhlas je vždy dobrovoľný a nepodmienený, preto jeho neudelením môžete stále navštevovať a používať naše webové stránky a online služby a produkty.


4. Súhlas s používaním "cookies"

"Cookies" používame iba vtedy, keď s tým súhlasíte. Váš súhlas a jeho rozsah nám udelíte pri prvej návšteve našich webových stránok a v závislosti od nastavení Vášho internetového prehliadača vždy po uplynutí nastavenej doby alebo po jeho každom ďalšom spustení. Pre nastavenia Vášho internetového prehliadača použite prosím jeho pomocníka alebo webové sídlo jeho výrobcu.

Súbory "cookies" môžete vymazať buď prostredníctvom Vášho internetového prehliadača alebo priamo z príslušného adresára vo Vašom zariadení. Pre vymazanie "cookies" z Vášho zariadenia prosím použite návod priamo vo Vašom internetovom prehliadači alebo na webovom sídle jeho výrobcu.

Upozorňujeme Vás, že v prípade vymazania alebo nepovolenia "cookies" nemusia Vám naše webové stránky zobraziť alebo ponúknuť niektoré časti alebo funkcionality (napr. sa nebudete môcť prihlásiť k svojmu používateľskému účtu, uložiť svoje nastavenia alebo preferencie) a niektoré stránky sa nemusia správne zobraziť.
 

5. Iné informácie

Tieto pravidlá boli vytvorené za účelom vysvetlenia ochrany osobných údajov a posilnenia transparentnosti pri ich spracúvaní. Tieto pravidlá budú pravidelne aktualizované a zverejnené na webových sídlach (https://ajtaci.sk). Pravidlá nadobúdajú účinnosť 24. mája 2018.

Rýchly kontakt

Ak máte otázky môžete nás kontaktovať na:

  • tel.č. 0904 07 34 34 (telekom)
  • email : obchod@ajtaci.sk

Získajte exkluzívne ponuky, náhľad do nášho zákulisia a najrýchlejšie info o novinkách v našom obchode :

* Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Z databázy sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Každý náš email obsahuje link na okamžité odhlásenie odberu.