Úvod / Články / Garancia dodania do Vianoc
Tlačiť

Garancia dodania do Vianoc

Darčeky dodáme do Vianoc alebo vrátime peniaze. Nákup v prípade doručenia po Vianociach Vás tak nebude stáť ani cent !

Garancia dodania do Vianoc

Garancia dodania do Vianoc

Darčeky Vám dodáme do Vianoc. Balíčky objednané v súlade s podmienkami akcie odošleme tak aby ste ich mali do Vianoc doma. Bohužial niektoré skutočnosti (ako je počasie alebo zlyhanie ľudského faktoru) nevieme ovplyvniť, preto ak kuriér nestihne doručiť balík do Vianoc, vrátime peniaze v plnej sume, ktorú ste zaplatili ale aj za prepravu späť k nám v prípade, že balík po Vianociach prevezmete. Šanca na doručenie do Vianoc podľa štatistík je 99.7% (299 z 300).

Takúto garanciu ponúkame až do 20.12.2023 do 15:00

Ako dostať darčeky do Vianoc

V prvom rade je potrebné zdvíhať telefón, mať ho vždy pri sebe. Podstatné je aby ste boli na adrese, ktorú ste uviedli ako dodaciu v čase od cca 8:00-20:00 , prípadne dlhšie, alebo zabezpečiť osobu, ktorá to bude môcť na adrese prebrať v prípade Vašej neprítomnosti.

Pre objednávky odoslané po 16.12.2023 od 16:00 je podstatné sledovať mail (aj spam priečinok), budeme zasielať sledovacie číslo, vďaka ktorému budete môcť kontaktovať kuriéra a dohodnúť sa na doručení tak aby ste ho do 22.12 mali doručený.

 

Podmienky

  • Garancia doručenia do Vianoc platí len v prípade zvolenej dopravy Kuriér UPS do 20.12.2023 15:00
  • Tovar musí byť v čase odoslania objednávky skladom
  • Objednávka musí byť na dobierku, prípadne v plnej sume uhradená kartou do 20.12.2023 15:00
  • Zákazník nesmie balík odmietnuť v prípade doručenia do 24.12.2023 12:00
  • Zákazník nesmie byť dôvodom pre nedoručenie balíka (nedvíhanie telefónu, nedostupnosť na adrese, nedostatok peňazí na platbu dobierky,..)

Vrátenie peňazí, ako postupovať

  • V prípade, že ste si zvolili platbu na dobierku, stačí odmietnuť balík a neprevziať ho. Nebudete tak platiť ani cent, a dopravu späť k nám hradíme my.
  • V prípade, že už je objednávka uhradená v plnej výške, prosím odmietnite balík a napíšte nám na obchod@ajtaci.sk žiadosť o vrátenie peňazí. Priložte číslo objednávky, číslo účtu a sumu na vrátenie.
  • V prípade, že si zákazník bude musieť ísť pre balík na depo lebo mu kuriér balík nestihne doručiť a len v tomto prípade, preplatíme náklady do výšky 10€ na objednávku. (podľa počtu km od depa k bydlisku x2, paušálna spotreba 10€ na 100km)

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.